HÍREK

Az MBH Bank megújította zöldhitelét

Megújult az MBH Bank zöld hitelei közül az ECO hitel konstrukció, mely jelenleg egy kedvezményes lehetőség az ügyfelek számára.

Az ECO hitel kapcsán vezettek be módosításokat, annak érdekében, hogy  a termék ügyfeleink részére még kedvezményesebb legyen és a megfelelő energetikai paraméterekkel rendelkező, vagy a hitel felhasználásával azzá váló ingatlanok esetén a többi konstrukciónál kedvezményesebb finanszírozási megoldást nyújtson.

Az ECO lakáshitel esetén az igénybe vehető hitelösszeg:

  • Új lakás vásárlás esetén: 3.000.000 Ft – 100.000.000 Ft
  • Korszerűsítés esetén: 3.000.000 Ft – 23.999.999 Ft

 

ECO Lakáshitel esetében, ha új lakásvásárlás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban az 50 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 7,84 %-os kamat érhető el.

ECO hitel esetében, ha korszerűsítés és felújítás a hitelcél, akkor a 600.000.- Ft feletti KK3-as konstrukcióban 25 bázispontos kedvezménnyel jelenleg 8,29%-os kamat érhető el.

Fontos változás, hogy

  • már új lakás vásárlására is igénybe vehető, amennyiben az új vásárolt ingatlan legalább BB energetikai besorolású.
  • korszerűsítési és felújítási céloknál pedig enyhítettek az energetikai javulásra vonatkozó elvárásokon: primer energiafelhasználása 10 %-ot csökken, vagy az energetikai minőségi besorolása egy kategóriát javul.

Az ECO Lakáshitel kamata megegyezik a mindenkori 10 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel kamatozásával. Új lakás vásárlás esetében 50 bázispont, korszerűsítés és felújítás esetében 25 bázispont kamatkedvezményt adnak a hitelhez.

Ami nagyon jó hír, hogy a következő kezdeti díjakat visszatérítik az ügyfelek számára:

  •  a 2 db Energetikai tanúsítvány díját a folyósítást követően visszatérítik az ügyfél részére.
  • 1 db értékbecslés, 1 db helyszíni szemle díját, térképmásolat díját, tulajdoni lap díját és a Közjegyzői okirat díját (maximum 30 ezer Ft) is visszatérítik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ECO Lakáshitel Egyenlítő konstrukciós változatban is igénybe vehető ügyfelek számára (min. 5 millió Ft hitelösszegtől)!

Bővül a család? Munkahely miatt költöznétek? Lakásfelújítás előtt álltok? Kalkulálj a Lakáshitel kalkulátor ügyfeleinknek | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) oldalunkon vagy add meg igényedet Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) és mi egyedi ajánlatot készítünk céljaid megvalósításához! 

#MBH_Bank #zöldhitel #bank #MBH #lakáshitel #energetika

Forrás: MBH Bank; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

MBH Bank

 

foglalkoztatottak száma

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »