HÍREK

Változások a CSOK és babaváró kapcsán

A Magyar Közlöny 2023.04.18-i 2023.évi 57.számában megjelentek szerint változnak a CSOK és babaváró igénylésének szabályai.

A babaváró igénylésére eddig 60 napja állt rendelkezésére a házaspároknak, de a módosítással erre 180 napjuk lesz a családoknak. A határidő módosítással a szükséges dokumentumok beszerzésére, benyújtására lesz több idejük.

A Babaváró támogatás/hitel | Zöldszemélyikölcsön (zoldszemelyikolcson.hu) egy maximum  10 millió Ft összegű támogatás/hitel lehetőség a gyermeket vállaló családoknak. 20 év futamidővel, havonta legfeljebb 50ezer Ft törlesztő részlettel igényelhető. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

A CSOK esetében a változás szerint az elbírálási határidő egy alkalommal 45 nappal meghosszabbítható.  Sok igénylő az utolsó pillanatra hagyta az igénylés, dokumentumok beadását és ezzel komoly, főként határidő gondokat okozott az Államkincstárnál.

A CSOK támogatás igénylése | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) a gyermeket nevelő, vállaló családoknak rendelkezésére álló lehetőség. A támogatás FALUSI CSOK és CSOK változatban igényelhető a lakóhely településkategóriája szerint. További információk és részletek kollégáinktól kaphatóak. Díjmentesen segítünk az igénylési folyamatban!

#CSOK #babaváró #Közlöny #MÁK #hitel #támogatás

Forrás: Magyar Közlöny (magyarkozlony.hu)

CSOK és babaváró

ingatlanpiac

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »