HÍREK

Erste Bank kamatcsökkentés

A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) partnere az Erste Bank kamatcsökkentés tényét osztotta meg velünk.

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, 2023. február 8-tól, 100bp azaz 1% mértékben, az Erste Bank az 5 és 10 éves kamatperiódusú jelzáloghitelei esetén kamatcsökkentés hírét közölte.

A kamatcsökkentés egyaránt érinti a lakáscélú és a szabad felhasználású hiteleket is.

A 2023. február 8-tól befogadott jelzáloghitelek esetében a csökkentés mértéke:

  •  minden hitelösszeg és jóváírás sávban 100 bp azaz 1%

Díjmentes hiteligényléssel és szakértői segítséggel találjuk meg a személyre szabott hitelmegoldást a lakáscéljai megvalósításához!

További információk +36-30-373-2000; +36-70-791-1313; +36-30-342-6308 telefonszámokon vagy igény jelzése a díjmentes segítségért: Lakáshitel ajánlatok | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

#ErsteBank #lakáshitel #kamatcsökkentés #akció #kedvezmény #kamatperiódus

Forrás: Erste Bank; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

kamatcsökkentés

éves szaldó

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »