HÍREK

Kamatcsökkenés a K&H Banknál

A Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu) partnere a K&H Bank kamatcsökkenés hírével örvendeztetett meg bennünket. A kamatcsökkenés 2023.január 26.-tól lép életbe.

A K&H Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel és a K&H Zöldhitel kamatok 2023. január 26-tól befogadott kérelmek esetében kedvezően módosulnak.

A kamatcsökkentés alapvetően 100 bázispont mértékű, de az egyes hitelösszeg/jóváírási kategóriák mentén ettől eltérő változásokat is életbe lépnek.

A különböző kategóriákban lévő kamatoknál a korábbi hirdetményhez képest 53-128 bázispont közötti csökkentések lépnek életbe 2023. január 26-tól.

kamatcsökkenés
K&H Bank

A lakáshitel kamatcsökkenés mellett a K&H Bank téli számlanyitási akciója továbbra is elérhető, azon 18 év feletti új ügyfeleinknek, akik lakossági bankszámlát nyitnak, 20.000 forint + akár további 20.000 forint, tehát esetenként 40.000 forint jóváírást adnak 2023. február 28.-ig.

Ha még ez sem lenne elég a K&H Bank Babaváró igénylés esetén új, és meglévő ügyfeleknek egyaránt, visszavonásig érvényes akciónk keretében 120.000 forint jóváírást ad.

Keresd szakértőinket és segítünk a megoldás megtalálásában!

#kamatcsökkenés #K&HBank #babaváró #akció #számlanyitás

Forrás: K&H Bank, Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

kamatcsökkenés

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »