HÍREK

Sikeres állampapír értékesítés

Sikeres állampapír értékesítés és csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Ismét sikeres állampapír aukción van túl az Államadóság Kezelő Központ. Közel háromszoros ajánlat, csökkenő hozam mellett volt sikeres az értékesítés. Bizalom továbbra is töretlen az állampapír értékesítés során.

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).

A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukción az ÁKK 25 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 71,0 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 25 milliárd forintot fogadott el.

  •  Az aukciós átlaghozam 13,94 százalék volt, 20 bázisponttal alacsonyabb az előző aukción kialakult átlaghozamnál.
  • Hétfőn a 3 hónapos lejáratra a másodpiacon 13,28 százalékos referenciahozam alakult ki.
  • A 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama 2022 elején 3,04 százalék volt, 2021 elején 0,31 százalék, 2020 elején 0,01 százalék volt.

A bizalom az egyik legfontosabb eleme az értékesítésnek ahogyan látjuk az állampapírok esetében. Ugyanezzel a bizalommal találkoznak a Lakáshitel megoldások | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)  szakértői és próbálják elérni az új érdeklődőknél. Már a tájékozódástól segítünk, ha kellett még szabadság alatt is intézkedtünk, de megoldottuk a felmerült nehézségeket. Ettől épült felénk a bizalom és épül, ha nem is hasonló módon az állampapírok felé.

#állampapír #bizalom #értékesítés #lakáshitel

Forrás: www.mit.hu; Hitel, hitelprogram megoldások | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu)

állampapír értékesítés

sikeres állampapír értékesítés

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »