HÍREK

Megállapodás Brüsszellel

Aláírták a 2021-2027-es Kohéziós Alapról szóló partnerségi megállapodást a Magyar Kormány és az Európai Bizottság képviselői.

22 milliárd Euro, közel 9000 milliárd Forint volt a tétje annak a szerződésnek, amely sok-sok hónapig húzódott, napi hírekben és a Forint árfolyamában is megéreztük.

Brüsszeli közlemény szerint a digitális átállás, klímacélok, területfejlesztés, államigazgatás átszervezése, kapacitásbővítése, átláthatóság javítása a főbb célok, melyek az Alapból finanszírozhatóak.

A leghangsúlyosabb és egyben legörömtelibb cél a klíma és energetikai ügyek, melyre a források 48%-át kell fordítania Magyarországnak.

Az Európai Uniós forrásokat magyar, saját forrással is kiegészíti a Kormányzat, így még több támogatáshoz juthatnak magyar vállalkozások, civil szervezetek, a lakosság.

A megállapodás feltétele azon igazságszolgáltatási, jogi változások, döntések meghozatala, melyet korábban Magyarország vállalat.

Karácsony előtt egy újabb örömteli hír, ha nem is egyszerűen de kompromisszum született, melynek sokan lesznek, leszünk haszonélvezői.

MFB Programok, pályázatok, vissza és vissza nem térítendő támogatások sora várható a második-harmadik negyedévtől. Hitelkalkulátor | Zöldlakáshitel (zoldlakashitel.hu)

Nem lesz könnyű eligazodni a lehetőségek sorában, melyben szakértői segítséget a Projekttanácsadás | Zöldhitel Csoport (zoldhitel.hu) oldalunkon megtalálnak.

#Brüsszel#Budapest#EurópaiBizottság#MagyarKormány#megállapodás#KohéziósAlap#EU#Programok#igazságszolgáltatási#jogi#döntések#pályázat#klíma#energetika#digitalizáció#közigazgatás#területfejlesztés#újforrás#karácsony#ajándék#sokmunkával#Forint#Euro#civil

tanácsadás
üzleti tanácsadás

MEGOSZTÁS

KORÁBBI HÍREK

napenergia
napenergia

A Napenergia Plusz Program pályázat

A Napenergia Plusz Program pályázat: minden, amit tudni szeretnél Korábban írtuk, hogy megjelent a Napenergia Plusz program pályázati kiírása. Az alábbiakban igyekeztük összefoglalni a főbb

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlan
Ingatlanpiac

Újra nőhet az ingatlan- és hitelpiac

Újra növekedési pályára léphet az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben Növekedési pályára léphet újra az ingatlan- és hitelpiac 2024-ben a pozitív gazdasági előrejelzéseknek és a kormányzati

TOVÁBB OLVASOM »
háztartási
napenergia

250E felett a háztartási napelemes rendszer

Energiaügyi Minisztérium: negyedmilliónál több háztartási méretű napelemes rendszer működik már Magyarországon December elejéig meghaladta a 250 ezret a legfeljebb 50KW-os kilowattos háztartási kiserőművek száma Magyarországon.

TOVÁBB OLVASOM »
ingatlanpiac
Ingatlanpiac

Élénkül az ingatlanpiac év végére

Élénkül az ingatlanpiac az év végéhez közeledve A várakozásoknak megfelelően az év végéhez közeledve élénkül a belföldi ingatlanpiac. 8800-ra becsülhető novemberi tranzakciószám 10%-kal múlja felül

TOVÁBB OLVASOM »